radyobir
radyobir

Florya'da ev bile bakmış!..

Bundesliga ekibi Wolfsburg'da forma giyen Alman golcünün bu ay başında istanbul'a geldiği ortaya çıktı. Birlikte yaşadığı kız arkadaşı ve çocuğuyla geldiği İstanbul'u gezen 28 yaşındaki forvetin, Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı, Florya'da da ev baktığı bildirildi.

21 Temmuz 2016 13:42 | Kategori:

Mx Kruse, yeni sezon çalışmalarına 1 Temmuz'da Florya'da start veren Cimbom'un teknik direktörü Jan Olde Riekerink'le de İsviçre kampı öncesi görüştü.

Hollandalı hocayla oldukça olumlu geçen buluşmanın ardından ülkesine dönen yıldız oyuncunun transferinin ay sonuna kadar netleşmesi bekleniyor.

Wolfsburg son dönemde futbolundan çok özel hayatıyla gündeme gelen, alkol ve kumar gibi kötü alışkanlıkları olduğu bilinen Alman golcüyü kadroda düşünmüyor. Menajerlerin önerisiyle Kruse için devreye giren Galatasaray sadece yıllık ücretini verip Panzer'i kiralık olarak renklerine bağlamak istiyor.

Bazı yöneticilerin çalkantılı özel hayatı nedeniyle karşı çıkmasına rağmen oyuncunun mali açıdan uygun olması, kalite ve Riekerink'in onay vermesi fikirlerin büyük ölçüde değişmesine yol açtı.

İki tarafın da transferi düşünme safhasında olduğu, şartlar oluşursa Kruse'un yeni sezonda Galatasaray forması giyeceği ifade edildi.









Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI