radyobir
radyobir

Fransa'da araç pizzacıya girdi!..

Fransa'da başkent Paris'in doğusunda bulunan Sept-Sorts kasabında bir araç pizzacıya daldı. 13 yaşındaki bir kızın hayatını kaybettiği, 4 kişinin ise ağır yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

15 Ağustos 2017 07:18 | Kategori: Dünya

Yetkililer sürücünün aracı kasten pizzacıya sürdüğünü, fakat olayın terör saldırısı olduğuna dair delil bulunmadığını söylediler.

Bir yargı kaynağı da terör soruşturmalarını yürüten Paris Savcılığı’nın olaya müdahil olmadığını ifade etti. Aracın sürücüsünün gözaltına alındığı bildirildi.

RTL radyo, 32 yaşındaki şoförün polis ifadesinde kendini öldürmek istediğini ve aracında silahlar bulunduğunu söylediğini aktardı.

Fransa İçişleri Bakanlığı Sözcüsü Pierre-Henry Brandet de BFM televizyonuna yaptığı açıklamada bu bilgiyi teyit etti ve olayın intihar girişimiyle bağlantılı olduğunun düşünüldüğünü belirtti.

Geçen hafta da intihar etmeye çalıştığı açıklanan sürücünün sabıkasının bulunmadığı öğrenildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI