radyobir
radyobir

Fransız TV'sinde skandal!..

Strazburg saldırganı Cherif Chekatt'in ölüm haberini 'I Shot The Sheriff' (Şerifi/polisi vurdum) şarkısı ile veren Fransa'nın en ünlü haber kanalı BFM'den özür açıklaması geldi.

15 Aralık 2018 06:54 | Kategori: Dünya

Fransa’nın ünlü haber kanalı BFM, Strazburg’da 3 kişiyi öldüren Cherif Chekatt'ın ölüm haberi için yaptığı özel yayınında, Bob Marley’in "I Shot The Sheriff Sheriff (Şerifi/ Polisi vurdum)” şarkısını çaldı.

Durumu fark eden Fransızlar ciddi bir haber kanalının yaptığı bu davranışı sosyal medya üzerinden protesto etti. Kullanıcılar şarkının içeriğinde ‘bir polis memurunun vurulması’nın anlatıldığına dikkat çekerek kanalı yaptığı hatadan dolayı eleştiri yağmuruna tuttu.

Gelen eleştiriler üzerine, kamuoyundan özür dileyen kanal yönetimi yapılanın bir hata olduğunu ve duruma sebep olan personeli bulmak üzere kanal içerisinde soruşturma başlatıldığını açıkladı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI