radyobir
radyobir

Fuhuşta yakalandı, hamile çıktı!..

Aralarında hamilelerinde bulunduğu 30 kişi fuhuş operasyonunda gözaltına alındı.

14 Eylül 2017 05:27 | Kategori:

Bursa’da gerçekleşen fuhuş operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yol kenarlarında ve caddelerde, otomobilleri durdurarak fuhuş pazarlığı yapan kadınlar ve travestilere yönelik operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda polis, fuhuş yaptığı gerekçesiyle 22 kadını, 8 travestiyi ve onlarla birlikte oldukları iddia edilen 2 erkeği gözaltına aldı. Emniyete götürülen şüphelilere, Kabahatler Kanunu uyarınca 227'şer lira para cezası uygulandı. 22 kadının yapılan muayenesinde aralarında hamile kadınlarında olduğu ve bu halde fuhuş yaptıkları ortaya çıktı. Bu kadınların, anlaştıkları erkeklerle boş arazilerde veya araçların içinde birlikte oldukları kaydedildi. Kadınlar para cezasının ardından serbest bırakıldı.

Trafik ekipleri fuhuş için gelen araçlara ceza yağdırdı

Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleriyle koordineli olarak fuhuş operasyonuna katılan Trafik Şube ekipleri, yol kenarında bekleyen hayat kadınlarıyla anlaşarak arabalarına bindirmek isteyen sürücüleri denetledi. Denetleme sonucu 30 araca toplam 2 bin lira civarı ceza kesildi. Bursa Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerine, Yunus ekipleri, Trafik Şube ekipleri ve Asayiş ekipleri de fuhuş operasyonunda destek verdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI