radyobir
radyobir

Funda Arar, Kubat'a meydan okudu

Türk müziğinin başarılı yorumcusu Funda Arar, bayramın ilk günü Bodrum'da sevenleri ile buluştu.

22 Ağustos 2018 23:10 | Kategori: Magazin

Konser öncesi basın mensuplarıyla da bir araya gelip sorularını yanıtlayan Funda Arar, kameralar aracılığı ile  tüm Türkiye'nin bayramını kutlayarak sözlerine başladı. Bayramda dört gün boyunca sahnede olacağının altını çizen başarılı sanatçı, ''Bu bayram oldukça yoğun çalışıyoruz. Yeni albümümüz Arabesk müzikseverler tarafından çok beğenildi. Şimdi bizde verdiğimiz konserlerle, Arabesk'i daha geniş kitlelerle buluşturmaya gayret göstereceğiz.'' dedi.

Bir muhabirin ''sanat müziği ve arabesk albümün yanına birde halk müziği albümü eklemeyi düşünüyor musunuz?  sorusu karşısında tebessüm eden Arar ''Neden olmasın. Kubat'a rakip olacağım. Kork benden Kubat'' esprisi ile yanıt vererek yakın arkadaşına kameralar aracılığı ile meydan okudu.

Son olarak bir aç gündür süre gelen ''doksanlar ve günümüz şarkıları arasındaki farklılıklar'' polemiği hakkında da değerlendirmelerde bulunan Funda Arar, ''Ben profesyonel kariyerime 2000'li yıllarda başladım. Yorum yapmam ne kadar doğru bilemem ama Doksanlarda da çok saçma sözlere sahip ve hiç bir anlam bütünlüğü olmayan şarkılarında haftalarca liste başı kalabildiğini gördük. Bence bu polemiği çokta fazla uzatmamak gerek. Günümüzde tüketim çok hızlı. Bunu da hesaba katmak gerekir'' ifadelerini kullandı.

Röportajın ardından konser alanına geçen Arar, programına bir süre önce çıkardığı ''Arabesk'' albümünden şarkılarla start verdi. Konserin ortalarına doğru ise ritmi yükselterek kendisini izlemeye gelen müzikseverleri mest etti.

Yaklaşık iki saat süren programını yoğun alkışlar arasında tamamlayan Funda Arar, güzelliği ile de geceye damgasını vurmayı başardı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI