radyobir
radyobir

Furkan Palalı baba oluyor!

Furkan Palalı'nın oyunculuk kariyerinde bir ilk! Yakışıklı oyuncu, Star TV'nin yaz sezonu için hazırladığı yeni dizisi "Benim Tatlı Yalanım"da baba rolünde izleyici karşısına çıkacak.

08 Nisan 2019 02:21 | Kategori: Magazin

Star TV, O3 Medya’nın yapımcılığında, yaz sezonunda izleyiciyle buluşturacağı yeni dizisinin hazırlıklarına başladı. Sıcacık bir öyküyü ekranlara taşıyacak dizi için yakışıklı oyuncu Furkan Palalı ile anlaşıldı. Aşk dizilerinin gözde oyuncularından Palalı, "Benim Tatlı Yalanım” ismiyle izleyiciyle buluşacak projeyle kariyerinde bir ilki yaşayacak. 

YAZ EKRANINA DAMGA VURACAK!

Ünlü oyuncu, başrolü Aslı Bekiroğlu ve minik yetenek Lavinya Ünlüer’le paylaşacağı dizide, karısı tarafından terk edilen ve kızına hem annelik hem de babalık yapmaya çalışan bir adamı canlandıracak. Dizide olaylar, Palalı’nın hayat verdiği Nejat karakterinin kızını üzmemek için annesiyle ilgili söyleyeceği masum yalanın doğuracağı eğlenceli bir oyunun etrafında şekillenecek. Barış Erçetin ve Cihan Vural’ın birlikte yöneteceği "Benim Tatlı Yalanım”, sıcacık ve duygu dozu yüksek öyküsüyle yaz ekranına damgasını vuracak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI