radyobir
radyobir

Futbolculardan fedakarlık istendi...

Oyuncularla bire bir görüşen Galatasaray yönetim, "Kulübün kasası ortada. Zor günler geçiriyoruz. Gecikmeye anlayış gösterebilirsiniz. Ama kabul etmeyebilirsiniz de..." diyerek yardım istedi. Yerliler fedakârlık yaparken, yabancılara ödeme gerçekleştirilecek.

05 Ekim 2016 13:31 | Kategori:

Galatasaray doludizgin yoluna devam ederken, yerli futbolcular, kaptan Selçuk İnan önderliğinde tam bir Galatasaraylılık dersi verdi.

Ciddi bir ödeme yüküyle karşı karşıya olan yönetim, geçtiğimiz günlerde futbolcularla bire bir toplantılar düzenledi. Sadece yıllık faiz yükünün bile 40 milyon euro olduğu bir dönemde nakit sıkışıklığı yaşayan sarı-kırmızılılar, ödeme takviminde aksaklık olabileceğini bildirmek ve bunun kasım ayından önce aşılamayacağını anlatmak için futbolcularla konuştu.

Profesyonellik yok!

Yönetim, "Kulübün kasası ortada... Zor günler geçiriyoruz. Bu yüzden karar sizin. Gecikmeye anlayış gösterebilirsiniz. Ama kabul etmeyebilirsiniz de...” diyerek oyunculardan yardım istedi. İlk olarak toplantıya giren Selçuk İnan’ın, "Bu konuda bizler profesyonel davranamayız. Çünkü Galatasaraylıyız. Sizin uygun gördüğünüz takvimde ödemelerin yapılmasında bir mahzur yok. Ancak ihtiyacı olan arkadaşlara öncelik verirseniz iyi olur” demesi büyük takdir topladı.



Yönetimin sevinci

Selçuk’tan sonra benzer tavrın, Hakan Balta, Sabri, Semih Kaya, Hamit ve Yasin gibi isimlerden de geldiği bildirildi. Yerli futbolcuların bu yaklaşımı yönetimi sevindirdi.

Sarı-kırmızılılarda sadece yabancı futbolculara ve çeşitli sıkıntıları bulunan genç oyunculara ödemeler yapılırken, yerlilere de daha sonra para verecek.

Sezon başından bu yana 4 galibiyet, 2 beraberlik elde eden Galatasaraylı futbolcular, bu puanların karşılığı olarak 7 milyon lira kazandırdı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI