radyobir
radyobir

G. O. Paşa'da doğalgaz patlaması, 9 yaralı

Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki bir parke imalathanesinde sanayi tüpünün patlaması sonucu İlk belirlemelere göre 9 kişi yaralandı.

27 Ağustos 2015 21:13 | Kategori:

Olay saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Şemsipaşa Caddesi, 54. Sokak’ta bulunan bir parke imalathanesinde bulunan sanayi tüpü büyük bir gürültüyle patladı. İmalathane harabeye dönerken, 9 kişi de yaralandı. Patlama üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Cadde de trafiğe kapatıldı. Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. 2 yaralının durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Patlama nedeniyle imalathanenin önünde bulunan bir araç hurdaya dönerken, çevredeki araçlarda da hasar oluştu. 

BAŞKAN USTA: "KÜÇÜKKÖY’DEKİ PATLAMADA YARALANANLARA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM"

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Küçükköy İstanbul Caddesi’nde bu akşam meydana gelen patlamada yaralananlar için acil şifalar dileğinde bulundu.

Akşam saatlerinde Küçükköy İstanbul Caddesi’nde, bir parke imalathanesinde sanayi tüpünden kaynaklandığı belirtilen patlamada yaralananlar olduğu bilgisi üzerine bir açıklama yapan Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Başkan Usta yaptığı açıklamada, "Bugün Küçükköy İstanbul Caddesi’nde bir binada patlama olmuştur.

 Patlamada bazı vatandaşlarımızın yaralandığı bilgisi bize ulaştı. Yaralı hemşehrilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah’tan acil şifalar diliyorum. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak tüm imkanlarımızla hemşehrilerimizin yanında olacağız ve her türlü desteği vereceğiz” ifadelerini kullandı.

 İGDAŞ'TAN KÜÇÜKKÖY'DEKİ PATLAMA İÇİN AÇIKLAMA

"İlk incelemede; patlamanın doğalgazdan meydana geldiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmamıştır"

İGDAŞ, Gaziosmanpaşa Küçükköy'deki bir parke imalathanesinde meydana gelen patlamayla ilgili olarak, "İlk incelemede; patlamanın doğalgazdan meydana geldiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmamıştır" açıklaması yaptı.

İGDAŞ'tan yapılan açıklama şöyle:

"Bugün akşam saatlerinde Gaziosmanpaşa Şemsipaşa Mahallesi, Küçükköy Caddesi No: 234 adresindeki binada bir patlama meydana gelmiştir. 187 Doğalgaz Acil Hattı'na gelen ihbar üzerine olay yerine giden İGDAŞ ekiplerinin yaptıkları ilk incelemede; patlamanın doğalgazdan meydana geldiğine dair herhangi bir bulguya rastlanmamıştır. 
Söz konusu adreste meydana gelen olayın kesin nedeni, yapılacak adli soruşturma sonucunda netlik kazanacaktır."

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI