radyobir
radyobir

G. Saray 3 futbolcu birden aldı!..

Galatasaray transferin bitimine bir gün kala bombaları patlatıyor... Tarık Çamdal, Pandev, Dzemaili... Bu 3 oyuncu da artık sarı kırmızılı formayı giyecek. Başkan Ünal Aysal'ın Hürriyet'e yaptığı açıklamaya göre bu 3 oyuncu da resmi imzaları yarın atacaklar.

31 Ağustos 2014 22:32 | Kategori:

Galatasaray yarın sona erecek transfer dönemi öncesi Eskişehirspor'dan milli oyuncu, sol bek Tarık Çamdal ve Napoli'den golcü oyuncu Pandev ve orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile anlaştı.
Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın Hürriyet'e verdiği bilgiye göre sarı kırmzılı ekip Eskişehirspor'a Tarık Çamdal için 4,5 milyon Euro ve Umut Gündoğan'ı verecek. Hem kulüple hem de Tarık ile prensip anlaşmasına verilirken bu transferde resmi imzalar yarı atılacak.
Başkan Aysal ayrıca, Napoli'de forma giyen Makedon golcü Goran Pandev ile İsviçre milli takımının orta saha oyuncusu Blerim Dzemaili ile de her konuda anlaşma sağlandığını belirtti. Sarı kırmızılı ekip her iki oyuncuyu da bonservisi ile kadrosuna katacak ve Napoli takımına bu transferler için 2 milyon 350 bin Euro ödeyecek. Bu transferlerde de imzalar yarın atılacak.   

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI