radyobir
radyobir

G. Saray Bony'nin peşine düştü

Golcü transferine odaklanan Galatasaray'ın gündemine son olarak Swansea City'nin yıldızı geldi.

16 Ocak 2019 11:43 | Kategori:

Kadrosunu iki forvetle güçlendirmeyi planlayan Sarı-Kırmızılılar'ın Fildişi Sahil'li yıldızla temasa geçtiği iddia edildi.

Swansea ile 6 aylık sözleşmesi kalan Wilfried Bony'nin Gaatlasaray'a sıcak baktığı belirtildi... Avrupa basınında yer alan haberlerde Sarı-Kırmızılılar'ın Fildişi Sahil'li golcüyü transfer etmek istediği belirtildi.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR 

Bir dönem Manchester City'de forma giyen, kulübü Swansea City ile sözleşmesi önümüzdeki Haziran ayında bitecek olan 30 yaşındaki forvetin bonservis bedelinin ise bu yüzden düşük bir seviyede olacağı öğrenildi.

Golcü oyuncunun ayrıca Galatasaray'ın teklifine sıcak baktığı ve transferin kısa süre içinde gerçekleşebileceği öne sürüldü.

7 MAÇTA 1 GOL... 

Galatasaray'ın gündeminde olan Bony, bu sezon Swansea'de 7 maça çıkarken yalnızca 1 kez ağları sarsabildi. 30 yaşındaki forvetin yeni bir maceraya yelken açmayı hedeflediği belirtildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI