radyobir
radyobir

G. Saray'dan bir garip transfer acıklaması

Taraftarın 7 aydır forvet transferi beklediği Sarı Kırmızılı kulüpten, yöneticilerin transfer çalışması yaptığı Dubai'den eli boş dönmesinin ardından açıklama geldi: Karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

23 Ocak 2019 14:10 | Kategori:

Üç gün önce Çin futbol takımlarının kamp yaptığı Dubai'ye giden Abdurrahim Albayrak ve Şükrü Hanedar'ın bugün İstanbul'a eli boş döndüğü haberleri geldi.
Ardından Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi hesaplarından yayımlanan açıklamada şöyle denildi:

"Değerli Galatasaray Camiası,

Ocak 2019 ara transfer dönemde Galatasaray Camiasının karakterine ve hedeflerine uygun futbolcular arayışımız, tüm hızıyla, çeşitli platformlarda devam etmektedir.

Bu süreçte, karşımıza profesyonel dünyanın umulmadık bariyerleri çıkabilmektedir.

'FATİH TERİM'LE UYUM İÇİNDE AŞACAĞIZ'

Yönetimimiz, teknik heyetle uyum içinde bu engelleri de aşacaktır.

Kulübümüz tarafından resmi açıklama yapılmadan, hiçbir duyum, söylenti ve dedikoduya itibar edilmemesini önemle bildiririz.

Camiamıza saygıyla duyururuz."

ALBAYRAK'A GÖRE 'BİRKAÇ GÜNE HALLOLACAK İNŞALLAH'

Spor basınına göre Sarı Kırmızılı idareciler, Dubai'de özellikle Çin takımlarında top koşturan Alexandre Pato ve Alan Carvalho için bir dizi görüşme yürüttü. 

Abdurrahim Albayrak, İstanbul'a dönüşte havaalanında yaptığı açıklamada forvet transferi için ümitvar mesajlar vermeye çalıştı.

​'YA FORVET YA İSTİFA'

Ama kulüpten bariyer açıklaması yayımlanır yayımlanmaz Cim Bom Bom taraftarı 'bariyer' sözü üzerinden yönetime "Asıl bariyer sizsiniz" tepkisini gösteren ve 'ya forvet ya istifa' çağrısı yapan paylaşımlara başladı.

Spor yorumculuğu yapan eski futbolcular bile tepki gösterdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI