radyobir
radyobir

G. Saray'dan Rodrigues atağı...

Garry Rodrigues'in gündemdeki transfer haberlerinden etkilenmesini istemeyen Galatasaray Yönetimi harekete geçti...

23 Mart 2018 11:43 | Kategori:

Fatih Terim’in gelişiyle birlikte kendini bulan ve sezonun ikinci yarısında çıktığı 9 maçta 4 gol, 6 asistlik müthiş bir performans ortaya koyan Newcastle United ve Schalke 04 başta olmak üzere pek çok Avrupa kulübünün yakından ilgilendiği yıldız kanat oyuncusunun transfer haberlerinden etkilenmesini istemeyen Sarı-Kırmızılılar, Rodrigues’in menaceri Sunir Patel’e haber gönderdi, "Teklifleri sezon sonu getir” denildi.

Rodrigues’le de bu konuda bir görüşme yapıldığı öğrenilirken, Yeşil Burun Adalı futbolcu "Sadece şampiyonluğa odaklandım. Oynayacağımız 8 final maçı dışında bir şey düşünmüyorum” sözleriyle yönetimi rahatlattı. Özellikle İngiltere takımlarının ciddi şekilde istediği Rodrigues için Galatasaray, sezon sonunda yüksek bir teklif bekliyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI