radyobir
radyobir

G. Saray Deniz Türüç'e talip...

Kulübünün 6 milyon euro bonservis bedeli istemesi nedeniyle Cim-Bom'a gelemeyen Deniz, Fenerbahçe karşısındaki performansıyla kendini hatırlattı. Hırvat teknik adam, "10 numara" tanımına uyan futbolcunun, kanatlardaki etkinliği ve sabit kalmamasını çok beğeniyor.

02 Kasım 2017 11:42 | Kategori:

Galatasaray yaz döneminde de istediği ama Kayserispor’un 6 milyon euro fiyat biçmesinden dolayı alamadığı Deniz Türünç’ü yeniden göz hapsine aldı. Sarı-kırmızılılar yeniden renkdaşının kapısını çalacak, Deniz’e talip olacak.
 
Teknik direktör Igor Tudor’un son olarak Fenerbahçe karşısındaki futbolundan çok etkilendiği genç yeteneğin transferini ısrarla istediği bildirildi. Hırvat teknik adamın, 10 numara tanımına uyan 24 yaşındaki futbolcunun, kanatlardaki etkinliği ve belli bir pozisyonda sabit kalmamasını çok beğendiği ifade edildi.

Ayrıca bu transferlerle beraber Galatasaray’ın kazancının çok yüksek olacağı öngörülüyor. Takımdaki sol ayaklı futbolcu eksikliğinin giderileceği ve yine kaliteli yerli futbolcu konusunda da nokta atışı yapılması planlanıyor.
 
Olmazsa seneye

Sarı-kırmızılı yönetimin devre arası olmasa bile gelecek sezon bu transfer için Kayseri Yönetimi’nin kapısını çalacağı belirtildi.
 
Galatasaray’ın yaz döneminde ilgilendiği Deniz Türüç, teklifi kabul etmesine karşın Kayserispor’un istediği 6 milyon euroluk bonservis bedeli transferi engellemişti. Sneijder sonrası büyük umutlarla transfer edilen Belhanda’dan şu ana kadar istediğini alamayan sarı-kırmızılılar, Deniz Türüç ile bu eksiği kapayabileceğini düşünüyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI