radyobir
radyobir

G. Saray dünya yıldızıyla anlaştı

Galatasaray, kariyerini Avrupa'da sürdürmek isteyen Pierre Gignac'ı ikna etmeyi başardı. Gignac, yöneticilere "Kulübümle anlaşırsanız devre arasında gelirim"müjdesini verdi.

15 Kasım 2016 11:28 | Kategori:

Galatasaray, geçen sezon son anda gerçekleşmeyen Pierre Gignac transferini bitirmeye bu kez çok yakın. Meksika Ligi takımlarından Tigres'te oynayan Fransız futbolcu, kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor.

Bu fırsatı iyi değerlendiren sarı-kırmızılılar, Gignac ile temasa geçti ve kulübünde kazandığı rakam olan yıllık 3.6 milyon Euro karşılığında anlaşmaya vardı. Yıldız oyuncunun, "Kulübümle anlaşırsanız devre arasında İstanbul'a gelirim” dediği belirtildi.

PAZARLIK DERBİ SONRASI

Bunun üzerine Galatasaray yönetimi, Meksika kulübü yöneticileriyle Fener derbisi sonrası temasa geçmeye karar verdi. Gignac'ı geçen sezon bedavaya transfer eden Tigres'in, oyuncusundan para kazanacak olması nedeniyle satmaya sıcak bakması bekleniyor. Yönetimin ilk hedefi, 2milyon Euro'ya bitirmek. Meksikalılar bunu az bulursa Galatasaray, 3 milyon Euro'ya kadar çıkacak. Gignac'ın, Galatasaray'a gelmek istemesi, pazarlıklarda yönetimin elini güçlendirecek en önemli etken olacak.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI