radyobir
radyobir

G. Saray Emre Mor'un peşinde!..

Transferin hızlı takımı Galatasaray, ara transferde de boş durmayacak. Sarı kırmızılıların hedefinde ise milli formanın iki yıldızı var.

25 Kasım 2017 14:48 | Güncelleme :25 Kasım 2017 15:01 | Kategori:

Yılbaşı hediyeleri belli oldu... Galatasaray, gözünü transfere çevirdi. Sarı kırmızılılar sezon başında olduğu gibi ara transferde de hız kesmeyecek. Hedefteki isimler ise bir hayli flaş.

Sezonun ilk yarısını lider tamamlayarak ikinci yarıya daha da güçlü girmenin hesaplarını yapan sarı kırmızılıların liste başında iki önemli yıldız var. Ay yıldızlı formayı da giyen milli takımın değişmez isimleri Çağlar Söyüncü ve Emre Mor.

Mevcut durumlara göre ise yönetimin planı şu. Freiburg'un stoperi konumundaki Çağlar Söyüncü'yü bonservisiyle almak için Alman kulübüyle masaya oturulacak. Bu iş için Cenk Ergün devrede ve çalışmalarını da büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Emre Mor cephesinde ise aynı durum söz konusu değil. İspanya'da sakatlığını atlatan ve son maçta takımının formasını giyen Emre Mor için kiralama formülü devreye sokulacak. Galatasaray kasasından çıkaracağı paraları da belirledi.

Öncelikle iki futbolcuyla el sıkışmak isteyen Cenk Ergün, yönetimden aldığı yetkiyle yaklaşık 8 milyon Euro'luk bir bütçeyle iki transferi gerçekleştirmek istiyor. Kısaca, Galatasaray'da ara transfer de bir hayli yoğun geçecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI