radyobir
radyobir

G. Saray gözünü Chelsea'ye dikti!..

Tudor'dan iki yıldız için de onay alan Sarı-Kırmızılı yönetim, Chelsea'ye yıldız futbolcu için teklifini iletti. Gözler İngilizler'in vereceği yanıta çevrildi.

04 Eylül 2017 10:22 | Kategori:

Son dakikada büyük bir Asamoah şoku yaşayan Galatasaray kalan kısa sürede yeni bir sol bek transferi için düğmeye basmış durumda...

Sportif direktör Cenk Ergün, teknik direktör Igor Tudor'la bir araya gelerek sol bek adaylarını masaya yatırdı. Yapılan kritik toplantıda iki ismin ön plana çıktığı öğrenildi.

​Tudor'un ilk olarak Chelsea formasını giyen Abdul Rahman Baba üzerinde durduğu öğrenildi. Ganalı yıldızın alternatifi olarak da yine Chelsea'nin kadrosuna yer alan Kenedy'nin belirlendiği ifade edildi.

​Yönetim iki futbolcu için de Chelsea'yle temasa geçerek teklifini iletti.

İngiliz ekibinin teknik direktörü Conte'nin vereceği karar transferde etkili olacak. Bu nedenle gözler Ada'ya çevrilmiş durumda. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI