radyobir
radyobir

G. Saray'ın Ocak transferi belli oldu

Yaz transfer döneminde forvet transferi yapamayarak taraftarını hayal kırıklığına uğratan Galatasaray için İngiltere'den flaş bir açıklama geldi.

28 Eylül 2018 11:47 | Kategori:

Galatasaray transfer çalışmalarına şimdiden başladı… Yaz transfer döneminde forvete takviye yapamayan Sarı-Kırmızılılar için İngiltere’den bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Ada basınının önde gelen gazetelerinden Daily Mail, Everton’da Cenk ve Lewin’in ardından 3. forvet konumuna düşen Niasse’ın ara transferde G.Saray’a geleceğini yazdı.

Gazete haberin içeriğinde, "G.Saray, Oumar Niasse için yeniden harekete geçti. Everton’da üçüncü forvet konumuna düşen Niasse da İngiltere’den ayrılıp yeni bir maceraya atılmak istiyor. Everton idarecileriyle görüşen Senegalli oyuncu gitmek için izin istedi” bilgisine yer verildi.

Sarı-Kırmızılılar, 28 yaşındaki golcüyle sezon başında da ilgilenmişti.

2015-16 sezonunun devre arasında 17 milyon 900 bin euroya Lokomotiv Moskova’dan Everton’a transfer olan Oumar Niasse, burada beklentileri karşılayamamış ve geçen yılın ara transfer döneminde Hull City’ye kiralanmıştı.

2013-14 sezonunda Akhisar forması giyen Senegalli'nin Süper Lig’i tanıması, Fatih Terim’i cezbeden en önemli nokta.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI