radyobir
radyobir

G. Saray listeyi tamamladı

Galatasaray, milli arada transfer görüşmelerine resmen start veriyor. Arda Turan ve Asamoah'ı devrede mutlaka Aslan yapmak isteyen yönetim, Emre Akbaba ve Kaan Ayhan konusunda da oldukça istekli.

06 Kasım 2017 11:41 | Güncelleme :06 Kasım 2017 13:05 | Kategori:

Sezon başında önemli oyuncularına kadrosuna katan Galatasaray, çalışmalara yine erkenden başlamıştı. Teknik direktör İgor Tudor ve sportif direktör Cenk Ergün liste oluştururken, isimler kesinleşti. 
 
Sarı-Kırmızılı yönetim milli arada resmi görüşmelere start veriyor. Gündemdeki öncelikli isimler Arda Turan ve Asamoah. İtalyanlar’ın ilginç tutumu nedeniyle Juventus’un başarılı sol beki Asamoah’ı yazın bitiremeyen Cim Bom, devre arasında mutlu sona ulaşmak istiyor.
 
Kulübüyle sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Asamoah, Aslan’a söz vermişti. Hedef, 1-2 milyon Euro’luk bir bedelle transferi bitirmek.
 
bitirmek. Arda Turan konusunda da sıcak gelişmeler var. Barcelona’da oynama şansı kalmayan milli futbolcu için hem yönetim hem teknik heyet ısrarcı.
 
Arda da, sezon başındaki görüntünün aksine bu kez Galatasaray’a dönmek konusunda daha istekli. Yönetim, bonservis ödemeden bu işi çözmenin peşinde. En kötü ihtimalle kiralama formülü düşünülüyor.
 
Gündemdeki diğer yerliler de Emre Akbaba ile Kaan Ayhan. Orta sahada Selçuk İnan’ın performansından memnun olmayan Tudor, buraya yaratıcı bir futbolcu istemişti.
 
Yönetim, Alanyaspor’da harikalar yaratan ve 11 lig maçında 5 gol, 4 asistle oynayan Emre’nin bonservis şartlarını soracak.
 
Defansa düşünülen isim ise yine A Milli Takım’dan: Kaan Ayhan. F.Düsseldorf’ta görev yapan 22 yaşındaki gurbetçi futbolcu, hem stoper hem de sağ bekte oynayabiliyor.
 
Yönetim Kaan ve Emre konusunda yapılacak görüşmelerde belli bir aşamaya gelip, şartlara göre bu transferleri sezon sonuna da bırakabilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI