radyobir
radyobir

G. Saray maçı saat kaçta ve hangi kanalda...

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son haftasında bugün evinde oynayacağı Porto maçının hazırlıklarını tamamladı.

10 Aralık 2018 02:23 | Güncelleme :11 Aralık 2018 23:00 | Kategori:

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, Teknik Direktör Fatih Terim gözetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Bir bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular 5’e 2 pas çalışması yaptı.

Basına kapalı olan bölümde ise Porto maçının taktiği üzerinde duruldu. 

Antrenmanda Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak ile Fatih Terim bir süre sohbet etti. 

Porto hazırlıklarını tamamladı
 
Şampiyonlar Ligi D Grubu'nu lider bitirmeyi garantileyen ve gruptaki son maçında yarın Galatasaray ile karşılaşacak olan Portekiz temsilcisi Porto, bu maçın hazırlıklarını TT Stadyumu'nda yaptığı antrenmanla tamamladı.

İdman öncesinde Teknik Direktör Sergio Conceiçao, saha ortasında futbolcularla bir müddet toplantı yaptı. Düz koşuyla başlayan çalışmada daha sonra kaleciler ayrı çalışırken, diğer oyuncular ısınma hareketleri yaptı. İlk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleşen çalışmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışıldı. Porto'nun yarın Galatasaray karşısına şu 11'le çıkması bekleniyor: 

Casillas - Maxi Pereira, Felipe, Diego Leite, Alex Telles - Danilo, Sergio Oliveira - Marega, Herrera, Brahimi - Andre Pereira. 

Portekiz temsilcisinde Corona ise cezası nedeniyle forma giyemeyecek. Daha önce Beşiktaş forması da giyen golcü futbolcu Vincent Aboubakar ise uzun süreli sakatlığı nedeniyle kadroda yok. 

Ali Sami Yean Spor Kompleksi'nde saat 20.55'te başlayacak olan karşılaşmayı Belarus'lu hakem Aleksei Kulbakov yönetecek. Galatasaray sahaya büyük bir olasılıkla şu 11'le çıkacak:

Fernando Muslera, Maicon, Ryan Donk, Ozan Kabak, Yuto Nagatomo, Fernando, Mbila Ndiaye, Henry Onyekuru, Sofiane Feghouli, Gary Rodrigues, Eren Derdiyok.

Maç BeinSport HD1'den canlı olarak yayınlanacak.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI