radyobir
radyobir

G. Saray mı Başakşehir mi?..

Adı bir ara Galatasaray ile anılan Beşiktaş'ın eski yıldızının işini çok sürpriz bir takım bitirdi.

07 Aralık 2018 12:25 | Güncelleme :07 Aralık 2018 12:30 | Kategori:

Lider Başakşehir’de transfer sezonu erken açıldı. En yakın rakibinin 4 puan önünde zirvede yer alan İstanbul ekibi, devre arasında gücüne güç katmak için çalışmalara başladı. 

2011- 2014 arasında Beşiktaş forması giydikten sonra Lokomotiv Moskova’ya giden Portekizli yıldızın sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Rus ekibinden ayrılmanın planlarını yapan başarılı orta saha oyuncusuna Başakşehir kanca attı.

Abdullah Avcı’nın takımında görmeyi çok istediği ifade edilen Fernandes’in menajeriyle görüşmeler başladı.

Yeniden Türkiye’ye dönmeye son derece sıcak bakan 32 yaşındaki futbolcunun da yakın çevresine, "Başakşehir’le görüşüyorum, neler olacağını göreceğiz” dediği öğrenildi.

Adı zaman zaman eski takımı Beşiktaş’la anılan, Galatasaray’a bile yazılan Fernandes için uygun bir bonservis bedeli ödemeyi planlayan Başakşehir Yönetimi bu transferi gerçekleştirmek adına önümüzdeki günlerde düğmeye basacak.

Bu sezon Rus ekibiyle 21 resmi maça çıkan Fernandes, 3 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi. (Fanatik)

Futbol resitalinde kazanan çıkmadı! 

Premier Lig 15. hafta mücadelesinde Old Trafford'ta Manchester United ile Arsenal karşılaştı. Nefesleri kesen müthiş mücadele 2-2 eşitlikle sona erdi...

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI