radyobir
radyobir

G. Saray Moussa Sow'un peşine düştü!..

Transfer dönemine hızlı bir giriş yapmaya hazırlanan Galatasaray, Fenerbahçe'de taraftarın sevgilisi olan yıldız futbolcunun peşine düştü. Tecrübeli oyuncuya imza attırmak için de yönetim kolları sıvadı.

15 Haziran 2017 13:49 | Kategori:

Swansea'li Bafetimi Gomis transferinde bir türlü imza aşamasına gelemeyen Galatasaray öyle bir isim için harekete geçti ki ortalık karışacak. Cimbom, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin yıldızının peşinde.

Sarı-lacivertli yöneticilerin, "Al Ahli'den bonservisini bedelsiz alırsan Fenerbahçe'de oynamaya devam edersin" dedikleri Senegalli golcü, Galatasaray'ın transfer gündemine geldi.

Sarı-kırmızılıların transferden yetkili yöneticisi Cenk Ergün'ün, Sow'un bonservisini elinde bulunduran Al Ahli kulübünden Sow ile görüşme yapabilmek için izin istediği öğrenildi.

Yönetici Cenk Ergün'ün Al Ahli'den gerekli izin belgesini aldıktan sonra Sow'un menajerliğini yapan abisi Abdullah Sow ile Fransa'da bir ön görüşme yaptığı ifade edildi.

Sow'un menajeri ve abisi Abdullah'ın bu buluşmada Cenk Ergün'e "Sow'un Fenerbahçe'de kalıp kalmayacağı henüz belli değil. Eğer Fenerbahçe ile yollarımız ayrılırsa seve seve Galatasaray ile masaya otururuz" dediği belirtildi.

Teknik direktör Igor Tudor'un da "Eğer Gomis transferini gerçekleştiremezsek, Sow'u kadromda görmeyi çok isterim" dediği kaydedildi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI