radyobir
radyobir

G. Saray postu Ada'ya serdi...

Galatasaray, sağ kanada West Ham'dan Feghouli, ön liberoya da Manchester City'den Fernando'yu transfer etmek için resmen düğmeye bastı. Futbol direktörü Cenk Ergün, dün İngiltere'ye giderek iki kulüple de görüşmeleri başlattı.

23 Temmuz 2017 09:56 | Kategori:

Galatasaray'da Avrupa seferi başladı... Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç’in Östersunds takımına elenerek UEFA’ya erken veda eden Sarı-Kırmızılılar, lig şampiyonluğu için eksik bölgelere bir an önce takviye yapmak istiyor.

Bu doğrultuda futbol direktörü Cenk Ergün, dün sabah saatlerinde İngiltere’ye hareket etti. Ergün’ün hedefinde iki yıldız var. Bunlardan biri West Ham United’ın sağ açığı Sofiane Feghouli, diğeri de Manchester City’nin ön liberosu Fernando Reges... Başkan Dursun Özbek’ten tam yetki alan Ergün, önce Londra’da West Ham’la, ardından Manchester’da City kulübü yöneticileriyle masaya oturacak ve bir süre önce başlayan temasları detaylı olarak görüşecek.

Ödeme planı netleşince... 

Galatasaray, Feghouli için 4.5 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkarmış durumda. Tarafların bu rakam üzerinden bir ödeme planı yapması bekleniyor. 27 yaşındaki Cezayirli yıldıza da senelik 3 milyon Euro teklif edilmesi gündemde. Galatasaray ile West Ham arasındaki ödeme planı netleştikten sonra, Ergün’ün Feghouli’yle de bir araya geleceği ve son pürüzleri de ortadan kaldıracağı öğrenildi.

Son rapor yine Özbek’e 

Fernando’nun transferinde ise işler biraz daha karışık. Galatasaray, 29 yaşındaki Brezilyalı futbolcunun bonservisini alabilmek için kesenin ağzını açmak zorunda. Çünkü 10 milyon Euro’ya varan rakamlar konuşuluyor. Sarı-Kırmızılılar bu yüzden satın alma opsiyonlu kiralama formülü üzerinde duruyor. City yönetimiyle yapılacak görüşmede de işte bu seçenekler masaya yatırılacak. Uzlaşma sağlanırsa, Fernando ile kontrat detayları hakkında bir konuşma gerçekleşecek ve son rapor yine onay için başkan Özbek’e iletilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI