radyobir
radyobir

G. Saray ve F. Bahçe'yi ilgilendiren açıklama

Geçtiğimiz günlerde yeniden UEFA başkanlığına seçilen Aleksander Ceferin, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi yakından ilgilendiren bir açıklamada bulundu.

10 Şubat 2019 13:27 | Kategori:

Sloven futbol adamı, Finansal Fair Play kurallarında yumuşamaya gidileceğini açıkladı.

UEFA'nın Roma'da düzenlenen seçimli olağan genel kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Aleksander Ceferin'den flaş bir açıklama geldi.

Sloven futbol adamı, İtalya'da yayım yapan La Repubblica gazetesine verdiği röportajda, Finansal Fair Play kurallarıyla ilgili yapacakları düzenlemeleri duyurdu.

Ceferin, UEFA ile FFP anlaşması bulunan Galatasaray ve Fenerbahçe gibi kulüpleri yakından ilgilendiren beyanatında şunları söyledi:
"Avrupa futbolunda yeni bir denge oluşturabilmek için Finansal Fair Play kurallarında reforma gideceğiz. "

"Her kulübün kendi potansiyelini sonuna dek işletmesini istiyoruz."

Sloven futbol adamının bu sözleri, FFP anlaşması bulunan; ancak maddi açıdan yeterli kaynaklara sahip kulüplere, transferlerde daha büyük özgürlük tanınacağı şeklinde yorumlandı.

UEFA'nın bu yolla futbol piyasasına daha çok sıcak paranın girmesini hedeflediği konuşuluyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI