radyobir
radyobir

G. Saray yıldız futbolcuyla anlaştı

Devre arasında kadrosuna forvet takviyesi yapmaya hazırlanan Galatasaray, yıldız futbolcuyla anlaştı...

05 Ekim 2018 13:48 | Güncelleme :05 Ekim 2018 13:52 | Kategori:

Teknik direktör Fatih Terim'in talebi doğrultusunda devre arasında kadrosuna bir forvet takviyesi yapmaya hazırlanan sarı-kırmızılılar, Oumar Niasse'ı bir kez daha gündemine aldı.

Fanatik'te yer alan habere göre Senegalli golcüyü kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen yönetim, ilk nabız yoklamasını bile yapmış durumda.

Niasse'ın menajeriyle temasa geçen sarı-krmızılılar, ilk görüşmeden olumlu yanıt aldı. Kulübü Everton'da istediği süreyi bulamayan 28 yaşındaki futbolcu, Galatasaray formasıyla yeniden çıkış yapacağına inanıyor.

Daha önce Akhisar formasıyla Türkiye'de ter döken Niasse, özellikle Terim'le çalışmak istiyor. İngiliz kulübüyle 2020'ye kadar kontratı bulunan Niasse, tarafların anlaşması halinde imzaya hazır.

Galatasaray şimdi, Onyekuru'yu kiralarken iyi ilişkiler kurduğu Everton'dan aynı şartlarda Niasse'ı da transfer etmeye çalışacak. Hedef kiralık anlaşmasını 1,5 sezonluğuna, maksimum 1 milyon euro civarında bir bedel karşılığında bitirebilmek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI