radyobir
radyobir

Galata'da tatsız gece!..

Duman grubu solisti Kaan Tangöze ve şarkıcı sevgilisi Kıvılcım Ural önceki gece Galata'da bir restaurantta akşam yemeği yedi.

11 Eylül 2018 02:48 | Kategori: Magazin

Geceye keyifli başlayan ikili arasında ilerleyen saatlerde tartışma yaşandı. İddaya göre uzun süre mekanda sevgilisi Kaan Tangöze ile tartışan Kıvılcım Ural mekanı terketti.

Ardından sevgilisinin peşinden koşar adımlarla mekandan ayrılan Kaan Tangöze soluğu Kıvılcım Ural’ın yanında aldı. Karşısında bir anda gazetecileri gören çift hiç birşey olmamış gibi yollarına devam ettiler.

Muhabirlerin "Mekanda tartıştığınız yönünde iddalar için neler söyleyeceksiniz?” sorusuna sert tepki gösteren Kıvılcım Ural "Ne tartışması olmuş niye tartışalım ben size sinirliyim. Gecenin bu saatinde çekilmek beni rahatsız ediyor, her defasında hakkımızda kötü haberler yapıyorsınuz. Artık utanıyorum, bizi çekmeyin" sözleri ile tepki gösterdi.

Sevgilisinin bu tepkisi karşısında sessiz kalmayı tercih eden Kaan Tangöze çareyi Kıvılcım Ural’ı sakinleştirmekte buldu. 





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI