radyobir
radyobir

Galatasaray Avrupa'da kayıp: 92 - 98

THY Euroleague 3. hafta maçında Galatasaray Odeabank, deplasmanda Maccabi Fox Tel-Aviv'e 98-92 yenilerek Avrupa'da oynadığı üçüncü maçından da mağlup ayrıldı.

27 Ekim 2016 00:30 | Kategori:

Galatasaray basketbol takımı İsrail'in Maccabi takımına deplasmanda 98 - 92 mağlup oldu.

Maçın başında her iki takım da birbirlerine üstünlük kurmaya çalıştı. Ancak, Sinan Güler ve Vladimir Micov'la etkili olan Galatasaray Odeabank, ilk çeyreği 24-18 önde kapadı.

3 sayılık basketlerin yoğun olduğu ikinci çeyrekte Maccabi Fox Tel-Aviv, Colton Iverson ve Sonny Weems'le bir ivme yakaladı. İsrail ekibi maça ortak olsa da, devre arasına 47-44 Galatasaray Odeabank üstünlüğüyle gidildi.

3. çeyrekte Maccabi, eski Fenerbahçeli Andrew Goudelock'la kontrolü eline geçirdi. Justin Dentmon'la maça ortak olmaya çalışan sarı kırmızılılar, Goudelock'a çözüm bulamayınca, son çeyreğe 69-65 geride girdi.

Son çeyrekte temsilcimiz pes etmese de, maçın kontrolünü kaybetmeyen Maccabi Fox Tel-Aviv, 98-92'lik skorla maçtan galip ayrılan taraf oldu.

Maccabi'de Sonny Weems, 23 sayıyla maçın en skorer ismi oldu. Devin Smith 17 sayıyla takımının galibiyetine katkıda bulundu.

Galatasaray Odeabank'ta Justin Dentmon'ın 22 sayılık performansı mağlubiyete engel olamadı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI