radyobir
radyobir

Galatasaray başkanlığına aday olacak mı?

Galatasaray'da 20 Ocak 2018'de olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşırken iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Son bomba, Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ ile ilgili..

27 Aralık 2017 12:40 | Kategori:

Galatasaray'da olağanüstü seçimli genel kurul yaklaşırken, camiada da yoğun bir trafik yaşanmaya başladı. Şu ana dek başkan Dursun Özbek, Mustafa Cengiz dışında herhangi bir isim resmi adaylığını açıklamazken kulislere Göksel Gümüşdağ bombası düştü!
 
Halen Başakşehir Futbol Kulübü'nün başkanlığını yürüten Göksel Gümüşdağ'ın, 20 Ocak'taki olağanüstü seçimli genel kurulda Galatasaray Başkanlık yarışında varolacağı iddiası camianın gündemine bomba gibi düştü.

Uzunca bir süredir Başakşehir Futbol Kulübü'nün başkanlığını yapan, Dursun Özbek'in başkan olduğu son seçime kadar Süper Lig Kulüpler Birliği Başkanlığı'nı da yürüten Gümüşdağ'la ilgili iddia tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI