radyobir
radyobir

Galatasaray Güray'ın peşinde!..

Kanat beklerinde uzun süredir sıkıntı yaşayan Galatasaray'da bu kez de sol bek için önemli bir iddia gündeme geldi. Şansal Büyüka'nın dile getirdiği iddiaya göre Akhisar Belediyespor'un sol bek oyuncusu Güray Vural ile Galatasaray 'çok ciddi' bir biçimde ilgileniyor.

22 Aralık 2014 07:52 | Kategori:

Deneyimli isim şansal Büyüka'nın Maraton programındaki iddiasına göre, Galatasaray sol bek için Akhisar Belediyespor'dan Güray Vural ile çiddi şekilde ilgileniyor. Büyüka promramı sırasında, "Duyum değil çok ciddi bir bilgi aldım. Galatasaray Güray'la ilgileniyor" dedi.
Kısa süre öncesinde ise İtalyan devi Juventus'un sarı kırmızılıların Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alex Telles ile ilgilendiği haberleri gündeme gelmişti. İddialar gerçekleşirse devre arasında Telles Galatasaray'dan ayrılıp yerine Güray gelebilir.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI