radyobir
radyobir

Galatasaray neden Volkan'ı açıklamıyor?..

Transferin hareketleri ekiplerinden olan Galatasaray transferd ebüyük bir sürpriz yaparak Volkan Şen'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

20 Temmuz 2017 13:12 | Güncelleme :20 Temmuz 2017 13:17 | Kategori:

Volkan Şen ile 2+1 yıllık anlaşan Galatasaray, taraftar tepkisini çekmemek için önce Feghouli'yi ardından milli oyuncuyu resmen duyuracak.

Fenerbahçe ile yollarını yeni sezon öncesinde ayıran milli futbolcu Volkan Şen - Galatasaray flörtünde mutlu son yakın.

Tarafların, 2+1 yıllık sözleşmede el sıkıştığı öğrenildi. Taraftar tepkisinden çekinin sarı kırmızılı yönetim, Feghouli transferini açıklar açıklamaz, Milli oyuncunun da transferini duyuracak.

1 milyon imza parası Galatasaray'da yıllık 1,5 milyon Euro kazanacağı öğrenilen Volkan'a bonservisi elinde olduğu için 1 milyon Euro da imza parası verilecek.

Sinan Gümüş'ü Benfica'ya satmak üzere olan, Yasin'in sözleşmesini uzatmayan ve birçok yerli oyuncusuyla yollarını ayıran Galatasaray, Türk pasaportlu takviye için Şen'de karar kıldı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI