radyobir
radyobir

Galatasaray seyircisi gene yasaklı

Avusturya'da polis yetkilileri, Udinese maçında çıkan olaylar nedeniyle Galatasaray'ın bugün Nice ile oynayacağı karşılaşmaya izin vermedi. Bunun üzerine maç, Slovenya'nın Dravograd kentine alındı. Karşılaşmaya seyirci de alınmayacak.

28 Temmuz 2015 08:37 | Kategori:

Galatasaray, Avusturya'nın Velden kasabasında sürdürdüğü yeni sezon çalışmaları kapsamında bugün Fransa'nın Nice takımı ile karşılaşacak.

Daha önce Avusturya'nın Wolfsberg bölgesindeki Lavanttal Arena'da oynanacağı açıklanan maç, güvenlik gerekçesiyle Slovenya'nın Dravograd kentindeki Dravograd Stadı'na alındı. TSİ 19.15'te başlayacak karşılaşma, seyircisiz oynanacak.

Galatasaray'ın geçtiğimiz cumartesi günü Udinese ile Wörthersee Stadyumu'nda oynanan mücadele, 34. dakikada kale arkasında bulunan bir grup Galatasaray taraftarlarının sahaya attığı patlayıcı maddeler sebebiyle iptal edilmişti.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI