radyobir
radyobir

Galaya Demet Akalın damgası

Sosyal medyada yarattığı 'Maide Teyze' adlı tiplemeyi beyazperdeye taşıyan Ezgi Mola, önceki akşam Etiler Alkent'te düzenlediği özel gala gecesiyle "Maide'nin Altın Günü"nü tanıttı.

08 Aralık 2017 02:35 | Kategori: Magazin

Ezgi Mola, mavi bir elbiseyle muhabirlerin karşısına çıktı. Mola, "Kısa bir sürede, yaklaşık 24 günde filmimizi tamamladık. Filmimiz, benim farklı günler için çektiğim videoları ekip arkadaşlarıma izletmemle ortaya çıktı. Hikayenin başı ve sonu olunca, bir anda sete girip filmimizi tamamladık" dedi.



"UMARIM RECEP İVEDİK BAHTI OLUR"

Muhabirlerin "Filminiz için 'Recep İvedik' karakterinin kadın versiyonu olduğu söyleniyor" sözlerine Ezgi Mola "Filmi izleyen arkadaşlarımıza sordum. 'Yok ya alakası yok' şeklinde oldu. Ama umarım bahtı benzer(Gişeyi kastediyor)" dedi ve güldü.

Demet Akalın - Okan Kurt, Fatih Ürek, Demet Özdemir, Buse Terim - Volkan Bahçekapılı, Kaan Yıldırım, Esra Erol, Burak Hakkı ve sevgilis gibi ünlü isimler geceye katılarak Ezgi Mola'yı yalnız bırakmadılar.



DEMET AKALIN'DAN ŞOV

Demet Akalın geceye eşi Okan Kurt ve yakın dostu Fatih Ürek'le katıldı. Demet Akalın, "Altın gününe boş gelmedik. Galaya kekler ve kurabiyeler yaptırıp geldik" dedi ve muhabirlere kurabiye dağıttı. 

BUGÜN BOTOKS YAPTIRDIM

Demet Akalın, muhabirlerin sorularını yanıtlamadan önce "Arkadaşlar bugün botoks yaptırdım, ona göre sorun. Bakın acım var, ağrım var" dedi.

ÇOCUĞUN SEVGİLİSİ OLUNCA, ŞAKAYA ÇEVİRDİK



Muhabirlerin "Geçtiğimiz gün Seda Sayan'ın Mehmet Erdem'e platonik aşık olduğu konuşuldu. Sizde isim vermeden 'Seda birine platonik aşık' demiştiniz. Ne söylemek istersiniz?" şeklinde sorusuna Fatih Ürek "Şaka ya, şakaydı yani" derken Akalın, "Sevgilisi varmış çocuğun, bizde şakaya çevirdik. Vallahi Mehmet'in hiçbir şeyden haberi yoktu. Zaten olamazda bu saatten sonra" dedi.

Muhabirlerin "Eda Erol'u takibe aldınız. Nur Yerlitaş'ı sosyal medyadan takipten çıkardınız. Özel bir nedeni var mı?" sorusuna "Yoo, özel bir nedeni yok. O da beni takip etti. Esra Erol benim arkadaşım" yanıtını verdi.

ÇOCUĞUMUZ GAYET SAĞLIKLI



Buse Terim geceye eşi Volkan Bahçekapılı'yla katıldı. İkinci çocuklarını kucaklarına almak için gün sayan ikili "Çocuğumuzun sağlığı gayet iyi. Çok şükür herhangi bir sorunumuz yok" şeklinde konuştular.

EZGİ BANA ÖRNEK OLUYOR



Demet Özdemir geceye tek olarak siyah şıklığıyla katıldı. Özdemir, "Ezgi Mola çok yakın arkadaşım. Onun için bu gece özendim kıyafet tercih ederken. Ezgi komedi alanında kendini ispatlamış bir oyuncu. Bana da oyunculuk anlamında çok örnek olan birisi. Harika bir film olduğu kesin" dedi. 

SEVGİLİMLE EL ELE GEZERİM

Muhabirlerin "Magazine bakış açınız nedir? Sevgiliniz olsa elinden tutup, rahat gezebilir misiniz?" şeklindeki sorularına Demet Özdemir "Gezerim tabii. Ama beni el ele şuana kadar görmediniz" sözleriyle cevap verdi.



ANNEMİN HAYATI DEĞİŞTİ

Annesi Selma Arıkan'ın rol aldığı filmin galasına Enis Arıkan tek katıldı. Arıkan, "Annem 70 yaşında ve ilk kez bir sinema filminde oynadı. Acayip bir durum gibi geliyor bana. Ama o çok mutlu. 70 yaşındaki bir kadının hayatı değişti" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI