radyobir
radyobir

Galaya ünlü akını...

Baş rollerinde Engin Günaydın ve Demet Evgar'ın yer aldığı Gunse Birsel'in kaleme alıp oynadığı Aile Arasında filmi önceki gece Kanyon'da yapılan galayla görücüye çıktı.

30 Kasım 2017 02:19 | Kategori: Magazin

Sinema salonlarının hınca hınç dolduğu gala gecesine oyuncular dışında da bir çok ünlü isim yer aldı. 



Yılın son komedi filmlerinde birisini olmaya aday Aile Saadeti filmi yapılan galanın ardındna vizyona girdi. Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel, Devrim Yakut, Erdal Özyağcılar, Derya Karadaş, Fatih Artman, Su Kutlu, Deniz Hamzaoğlu, Ayta Sözeri, Devin Özgür Çınar, Erdal Cindoruk ve Arif Erkin’in tam kadro hazır bulunduğu galaya Gupse Özay, Sarp Apak ve eşi Bengisu Apak, Can Bonomo, Songül Öden, Doğan Rutkay ve eşi Kerimcan Kamal, Serdar Erener, Nil Karaibrahimgil, Kerem Tunçeri, Emre Karayel, Gökhan Keser, Özge Özder ve sevgilisi Sinan Güleryüz ile Seray Sever‘in de katıldı.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI