radyobir
radyobir

Galaya ünlü yağmuru!..

Yakında vizyona girecek olan 'İlk Öpücük' filminin galası, önceki gece Kanyon AVM'de yapıldı. Galaya tam kadro katılan film ekibinin yanı sıra Ahmet Kural-Murat Cemcir, Güliz Ayla, Funda, Ece- Mahsun Kırmızıgül, Burcu Biricik-Emre Yetkin, Keremcem ve sevgilisi İlay Erkök, Bestemsu Özdemir- Can Yaman, Murat Han, Murat Tokat, Şükrü Avşar, Metin Keçeci, Osman Sınav, Türkü Turan gibi isimler konuk oldu.

19 Ekim 2017 03:40 | Kategori: Magazin

Başrol oyuncusu Özge Gürel, Nedret Taciroğlu imzalı elbisesi ve şıklığıyla dikkat çekti.  Gala öncesi röportaj veren oyunculardan Murat Yıldırım ‘Çok heyecanlıyız. Bu bizim çok sevdiğimiz bir film oldu. Güzel bir romantik komedi yaptığımızı düşünüyorum. Çağlar Yurt çok samimi bir film yazdı, biz de samimiyetimizi yansıtmaya çalıştık’ dedi.



Röportaj sırasında çocuk oyuncuların elini tutmaya çalışan Murat Yıldırım’ın karşılık alamaması da renkli görüntülere neden oldu.



Kendisine en çok zorlandığı sahneden de bahseden Murat Yıldırım, "En çok zorlandığım sahne dalgıç kıyafetleriyle kasabada deli gibi koştuğum sahneydi. Bir yerde gördüm pencerede ‘Dalgıç kıyafetiyle dolaşmayınız’ yazıyordu. Bizim ekip bana şaka yapıyor zannettim ama değilmiş. Sıcak havada onunla koşmak biraz zordu. Beni hayal edebiliyor musunuz?’ cevabını verdi.



Diğer başrol oyuncusu Özge Gürel de "Aşkın dramatik değil de keyifli halini yansıttık” diyerek söze başladı. Kendi zorlandığı sahnedyi de anlatan Güzel, "Benim için en önemli sahne kaza sahnesiydi.  Benim için çok kıymetliydi. İlk defa böyle bir sahne çektim” dedi.





Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI