radyobir
radyobir

Garanti Caz Yeşili baharı yepyeni konserlerle karşılıyor

Garanti Caz Yeşili konserleri bahar programı, tüm hızıyla ve coşkusuyla devam ediyor. İstanbul'un farklı noktalarında gerçekleşecek konserler, Nardis Jazz Club, Salon İKSV ve Babylon sahnelerinde, yine caz dünyasının en özel seslerini müzikseverlerle buluşturacak.

05 Mart 2019 13:13 | Kategori: Kültür & Sanat

Caz festivallerinin aranan yıldızı Melanie Scholtz ve New York caz dünyasının önemli simalarından biri olan Brian Charette İstanbul’da dinleyicileriyle buluşuyor. Başarılı müzisyenlere konserlerinde Önder Focan ve Erhan Seçkin eşlik edecek. Konserler 21-22 Mart’ta saat 21:30’da Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında Nardis Jazz Club’dagerçekleşecek.

Alice Phoebe Lou İlk Kez Türkiye’de

Güney Afrika doğumlu, Berlin’de yaşayan, özgür ruhunu indie folk, caz ve blues’la besleyen şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Alice Phoebe Lou, 8 Mart 2019’da yayımlanacak yeni albümü ‘Paper Castles’ın turnesi kapsamında İstanbul'da ilk kez müzikseverlerle buluşacak. Lou, Garanti Caz Yeşili konserleri kapsamında 5 ve 6 Nisan’da saat 22:00’da Salon İKSV’de sahne alacak. Garanti kredi kartları ile bilet satın alan ilk 100 kişiye, 1 bilet Garanti’den hediye edilecek.

Indie Rock’ın Sevilen Sesi Courtney Barnett

Garanti Caz Yeşili’nin ağırlayacağı bir başka isim ise Indie rock’ın en özgün seslerinden biri olan Courtney Barnett. Garage rock etkisindeki folk-pop sound’unu, gözlemlerini aktardığı kendine özgü şarkı sözleriyle bir araya getiren Barnett, yüksek enerjili sahne performansıyla 18 Mayıs’ta saat 21:30’da Babylon’da dinleyicilerine unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşatacak. Garanti kredi kartı sahipleri konser biletlerini yüzde 20 indirimli satın alabilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI