radyobir
radyobir

Gardrobunu Paris'te yeniledi!..

Bu yıl ikincisi düzenlenen Benim Festivalim'de sahne alan ünlü sanatçı Edis sahneyi adeta yıktı. 10 bini aşkın müziksevere 2 saat süren muhteşem bir performans sergileyen Edis'in kıyafeti de oldukça dikkat çekiciydi.

22 Ekim 2018 02:15 | Kategori: Magazin

Bahriyeli kıyafetiyle sahne alan Edis ve dansçılarının, dansları ve sahne şovları izleyenleri mest etti. Sahne sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Edis; ‘Yazın konser temposundan hiç tatil yapamadım. Istanbul’da yat kiralayıp boğaza açıldım. 10 gün kadar konser aramız vardı. Bende bir hafta kafamı dinlemek ve alışveriş yapmak için Paris’e gittim. Gardrobumu baştan aşağı yeniliyorum. Sahne kıyafetlerimi de oradan aldım. Üzerimdeki bahriyeli kıyafetimi de bir vintage mağazasından aldım. Dansçılara da hemen aynı şekilde kıyafet hazırlandı’ dedi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI