radyobir
radyobir

Gazeteci İbrahim Labernas hayatını kaybetti

Polis muhabirliğinin duayeni, sürekli basın kartı sahibi İbrahim Labernas (66) akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Üç cocuk babası olan İbrahim Labernas'ın cenazesi bugün ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi'nden kaldırılacak.

22 Aralık 2014 13:44 | Kategori: Medya

İbrahim Labernas bir dönemlerin en ünlü polis muhabirlerindendi. Uzun süre gece muhabirliği de yaptı. Telsiz muhaberesini dikkatle takip eder, böylelikle hep bir adım önde olurdu. Mesleğe Dünya Gazetesi’nde başlamış, Hürriyet, Sabah ve Günaydın gazetelerinde görev almıştı. İbrahim Labernas’ın amcası da İstanbul Narkotik Şube’nin  kurucularından Emniyet Müdürü Mehmet Galip Labernas’tı. İbrahim Labernas bir süredir akciğer kanseri dolayısıyla Vakıf Gureba Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Hastaneden dün acı haber geldi. İbrahim Labernas saat 13.00 sıralarında hayatını kaybetmişti.
İbrahim Labernas’ın cenazesi bugün ikindi vakti Eyüp Sultan Camisi’nde kılınacak namazın ardından Piyerloti Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI