radyobir
radyobir

Gazze Belediyesi sahil temizliği için kampanya başlattı

Gazze Belediyesi tarafından çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturmak için "Gazze Sahili Temiz" sloganıyla başlatılan kampanyaya onlarca gönüllü katıldı.

24 Mayıs 2023 06:59 | Kategori: Ortadoğu

Gazze Belediyesi Medya Daire Başkanı Hüseyin Avde, kampanyayla, yaz aylarının başlamasıyla birlikte deniz kenarlarını çöplerden arındırma ve temiz tutmanın amaçlandığını söyledi.

Yaz aylarında Gazze sahiline gelenlerin sayısının 50 bine ulaştığını aktaran Avde, sahilin, yüksek sıcaklıklar ve 2006'dan bu yana İsrail ablukasının devam etmesi nedeniyle yaz aylarında Gazze Şeridi sakinleri için tek nefes alma ve dinlenme yeri olduğunu aktardı.

Avde, çevre temizliği konusunda farkındalık oluşturacak söz konusu kampanyaya gönüllü katılımından da memnuniyet duyduklarını ifade ederek sahili temizleme kampanyasının 200 gün süreceğini sözlerine ekledi.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI