radyobir
radyobir

"Geleneksel Gençlik Konseri" Atatürk Kültür Merkezi'nde

İstanbul Devlet Opera ve Balesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşkusunu, Atatürk Kültür Merkezi - Türk Telekom Opera Salonu'nunda gerçekleşecek "Gençlik Konseri" ile kutlamaya hazırlanıyor.

12 Mayıs 2022 19:32 | Kategori: Müzik

Genç yetenekler, İstanbul Devlet Opera ve Balesi’nin orkestrası eşliğinde, zengin bir konser programı sunacaklar. Wolfgang Amadeus Mozart’ın "Figaro’nun Düğünü”, "Don Giovanni”, "Così Fan Tutte”; Gaetano Donizetti’nin "Don Pasquale”;  Giuseppe Verdi’nin "La Traviata”; Charles Gounod’un "Romeo ve Jülyet”; Jacques Offenbach’ın "Hoffmann'ın masalları” ve Giacomo Puccini’nin "La Bohème” operalarından aryalar programda seslendiriliyor. Ayrıca Mozart’ın Korno ve Klarnet Konçertoları, Jules Massenet’in  "Méditation” adlı parçası solo olarak programda yer alıyor. 

İstanbul Devlet Opera ve Balesi Orkestrasını Pia Düzgit yönetiyor. Başkemancı ise Seda Subaşı Yalçın. Konserin solistleri; Enes Pektaş, Vedat Sezer, Ekin Tuna Tatar, Yasemin Ek, Doğa Yürümez, Berfin Ayna, Ecem Arıcasoy, Nazlıcan Karakaş, Nergis Boran, Samet Yon Boydağ, Eda Aslan, Ece Ata.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI