radyobir
radyobir

Genç modacıların büyük heyecanı

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü öğrencilerinin 'Geleneksel Yıl Sonu Mezuniyet Defilesi' önceki gün Ayazağa-Maslak Yerleşkesi'nde yapıldı.

13 Nisan 2018 02:30 | Kategori: Magazin

Genç modacıların tasarladığı kıyafetleri podyumda, aralarında Şenay Akay, Ece Gürsel ve oyuncu Açelya Elmas'ın da bulunduğu ünlü isimler sundu.  



Defilede, bu yıl mezun olacak öğrencilerin bitirme projesi olarak hazırladıkları tasarımlar, Banu Noyan koreografisiyle sahneye kondu. 



Her yıl gerçekleştirilen 'Geleneksel Yıl Sonu Mezuniyet Defilesi'nde 33 öğrencinin yıl boyunca hazırladığı 58 tasarım sunuldu. Tasarımlar, öğrencilerin hayal dünyalarını yansıttıkları kumaşlardan hazırlandı. 



Moda dünyasına adım atmaya hazırlanan genç tasarımcıların heyecanı görülmeye değerdi. 



Her biri büyük bir emeğin ürünü olan tasarımlar, izleyenlerden büyük alkış aldı. 



Beykent Üniversitesi öğrencilerinden oluşan dans grubunun özel şovu da büyük beğeni topladı.



Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ebru Ural, Prof. Dr. Esin Sarıoğlu, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamdi ÜNAL, Yrd. Doç. Alev Çırpıcı, Yrd. Doç. Duygu Atalay Onur, Yrd. Doç. Saim Engin Akdoğan, Araştırma Görevlisi Zeynep Kahraman ve Öğretim Görevlisi Karim Fızı Kaftaroudi, öğrencilerin tasarımlarını büyük bir gururla izledi. 



Prof. Dr. Ebru Ural, Prof. Dr. Esin Sarıoğlu, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hamdi ÜNAL, konukları tek tek selamladı ve koreograf Banu Noyan’a hazırladığı muhteşem şov için teşekkür çiçeği takdim etti.



Defile sonunda tasarımlarını taşıyan mankenlerle podyuma çıkan öğrenciler heyecandan titriyorlardı. 



Geleceğin modacılarının heyecanına ortak olan  Ece Gürsel, Şenay Akay ve Açelya Elmas, tasarımları çok beğendiklerini söyledi. 

















Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI