radyobir
radyobir

Genç oyuncular galada...

Yönetmen ve senaristliğini Ayhan Sonyürek'in üstlendiği 'Öğrenci Kafası Soygun' film galası önceki gece Kanyon cinemaximum sinemalarında gerçekleşti.

27 Nisan 2018 02:07 | Güncelleme :27 Nisan 2018 11:24 | Kategori: Magazin

Rüzgar Erkoçlar, Beril Kayar, Tolgar Özaltındere, İlayda Fidanlık, Emel Çetin, Kaan Deringöl, Oben Onur, Merve Akaydın, Mustafa Gültekin, Necmi Aykar, Asuman Çakır, Tulga Serim, Ufuk Kaplan, Faruk Karaçay ve Kahraman Sivri'dan oluşan oyuncu kadrosunun tamamının katıldığı gala gecesine Müge Boz, Cengiz Bozkurt, Furkan Kızılay, Aşkım Kapışmak gibi oyuncuların yanı sıra iş ve sanat dünyasından birçok ünlü isim katıldı. 



Ekip adına konuşan filmin başrol oyuncularından Rüzgar Erkoçlar "Çok eğlenceli bir film çektik ve bunun izleyiciye geçeceğinden eminiz , filmdeki dostluklarda gerçek hayata aynen yansıyor" dedi. 



YENİ ARKADAŞIN İŞİ ÇOK ZOR

Galaya katılan isimler arasında yer alan oyuncu Furkan Kızılay gece ile ilgili "Arkadaşlarımızın filmi için geldik bugün galası merak ediyorum eminim çok güzel bir proje olmuştur hayırlı olsun" dedi.



Son zamanlarda havuç karakterine can verdiği eski dizisi "Çocuklar duymasın" da kendi yerine oynayan Baran Erdoğan hakkında konuşan Kızılay "Orada benim yerime oynayan arkadaşa da (Baran Erdoğan) çok yüklendiler, tabii kolay değil, sonuçta 15 senelik havuç karakteri var ortada. Seyircinin bir anda alışması kolay olmayacak zor bir şeyin altına girdi. İşi çok zor, başarılar diliyorum kendisine " dedi. Gazetecilerin kolundaki çizik ve morlukları sorması üzerine Kızılay "Biliyorsunuz TRT'de "Aslan Ailem"de hareketli bir kişiliği oynuyorum. Geçen hafta ağaca tırmanma rolüm vardı. İnerken, çıkarken başımıza ufak tefek şeyler gelebiliyor, bunlar da onun eseri" dedi.

GALA ÖNCESİ HORMONLU SAKALLARINI KESTİRDİ

Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası erkek olan ve geçtiğimiz yıl Tuğba Beyazoğlu'yla nikah masasına oturan Rüzgar Erkoçlar, oyunculuk mesleğine geri döndü. Aldığı radikal karar sonrası iş bulmakta zorlanan ve kısa süreliğine pastanede çalışırken görüntülenen Erkoçlar, zor günlerini geride bırakıp "Öğrenci Kafası: Soygun" adlı filmle sinemaya geri döndü.



BAKIMLI BİR ERKEK

Önceki akşam Kanyon AVM'de gerçekleşen yeni filminin galası öncesi Rüzgar Erkoçlar, bir berber de sakal tıraşı oldu. Geçirdiği cinsiyet değiştirme ameliyatı sonrası erkeklik hormonu tedavisi görerek uzattığı sakallarını kısaltan Erkoçlar, bakımlı bir erkek olduğunu söyledi.

Uzun zaman sonra setlere döndüğü filmin galasında eşi Tuğba Beyazoğlu'da Rüzgar Erkoçlar'ı yalnız bırakmadı.


Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI