radyobir
radyobir

George Clooney: Babalık beni çok yoruyor, günde 4 kez ağlıyorum

İkiz çocuklarını 5 ay önce kucağına alan ünlü aktör George Clooney, babalık görevlerinin kendisini çok yorduğunu ve bu yüzden günde 4 kez ağladığını itiraf etti.

15 Eylül 2017 02:59 | Kategori: Dünya

Ella ve Alexander isimli ikizleri haziran ayında doğan 56 yaşındaki Clooney, babalığın kendisini çok yorduğunu, bu yüzden günde 4 defa ağladığını anlattı.

​'ONLARDAN DAHA FAZLA AĞLIYORUM'

"Bebeklerimden daha fazla ağlıyorum" diyen dünyaca ünlü aktör, ikiz çocuklara sahip olmanın oldukça zor olduğunu söyledi. Oyuncu, avukat eşi Amal Clooney'in geceleri iki saatte bir uyanarak ikizleri emzirmesine hayran kaldığını aktardı.

'BABA OLMAKTAN UMUDU KESMİŞTİM, TA Kİ AMAL'LA TANIŞANA KADAR'

Ayrıca Clooney, eşiyle tanışana kadar baba olmaktan umudu kestiğini belirterek, şöyle konuştu: "Hayatıma ilişkilerimin değil, kariyerimin şekil vereceğini düşünüyordum. Bu düşünceyi kabullenmiştim. Ama sonra Amal'la tanıştım."



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI