radyobir
radyobir

Gerçek Kim gelirken, benzeri sınır dışı edildi

Vietnam, ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un Zirvesine ev sahipliği yapmaya hazırlanırken, Kim'in benzeri Vietnam'dan sınır dışı edildi.

25 Şubat 2019 08:34 | Güncelleme :25 Şubat 2019 12:58 | Kategori: Dünya

ABD Başkanı Donald Trump ile Kuzey Kore lideri Kim Jong-Un’un tarihi görüşmesine ev sahipliği yapacak olan Vietnam’dan ilgin bir haber geldi.

Kim Jong-Un’a benzerliği ile dikkat çeken Avustralyalı komedyen Howard X, Vietnam’dan sınır dışı edildi. Geçtiğimiz hafta Donald Trump’ın benzeri Russell White ile Vietnam’da bir araya gelen Howard X bugün, Vietnam’ın başkenti Hanoi’deki havalimanından ayrılırken basın mensuplarına açıklamada bulundu.

Howard X, "Kuzey Korelilerin espri anlayışı yok. Mizah, diktatörlüklere karşı en güçlü silahtır” ifadelerini kullandı.

Kim’in benzeri sınır dışı edilirken, Trump’ın benzerinin ise Vietnam’da kalmasına izin verildi. Trump’ın benzer Vietnam’da kaldığı süre boyunca herhangi bir gösteri geçekleştiremeyecek. 

Howard X, Trump ve Kimîn ilk zirvesinin gerçekleştirildiği Singapur’a da gelmiş, burada da gözaltına alınmıştı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI