radyobir
radyobir

Gerekli belgeler var

Yetenekli şarkıcı Elif Kaya, Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur ile birlikte önceki gece Etiler'de görüntülendi.

03 Mayıs 2017 00:59 | Kategori: Magazin

Yaklaşık üç yıldır sarı siyah olan saçlarını değiştirdiği görülen şarkıcının yeni hali de beğeni topladı. Mekan çıkışı soruları yanıtlayan ikili, Birlikte bir düetin de sinyallerini verdi. Bunun dışından babası hakkında konuşan Tuğçe Tayfur, "Şimdilerde yeni bir film senaryosu var ve onun üzerinde çalışıyor” açıklamasını yaptı. Geçtiğimiz yıl Ata Demirel’in 'Berlin Kaplanı' filmini Ferdi Tayfur’dan çaldığı iddiası için de konuşan Tuğçe Tayfur, "Babam o senaryoyu yazmaya başladığında ben daha çocuktum Marmaris’teydik ve babamın senaryoyu Ata beye gönderdiğine karşı gerekli belgeler var elimizde mahkeme gerekli kararı verecektir” açıklamasını yaptı.

Hepsi benim

Babası ile de yeni projeler olabileceğini söyleyen Tuğçe Tayfur, "Babam belki Best of albüm yapabilir ama başka birisine şarkısını vermek istemiyor. Kimse okuyamaz diyor. Bende istemiyorum sadece ben okuyabilirim. Hepsi benim, hepsi benim” diyerek esprili bir açıklama yaptı. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI