radyobir
radyobir

Göçer'den Eurovision çıkışı

Beşiktaş Belediyesi tarafından 153. kez düzenlenen "Ustalara Saygı" programının konuğu önceki akşam müzisyen Selçuk Ural oldu. Abbasağa Parkı'nda gerçekleştirilen etkinlikte Ural, "Dertlerimi Zincir Yaptım", "Güle Güle Sana", "Aşkın Mapushane" ve "Serseri" gibi şarkılarını seslendirdi.

09 Ağustos 2017 02:59 | Kategori: Magazin

Sanat hayatının 50. yılını kutlayan usta müzisyen Ekim ayında yeni albüm çıkaracağının müjdesini verirken, "Şu sıralarda işitme engelli çocuklara eğitim veriyorum. Ekim ayında Taksim Meydanı'nda çocuklarla bilikte halka açık konser vereceğiz. Dünyada ilk kez işitme engelli çocuklar şarkı söyleyecekler" dedi. Usta sanatçılara yeterince önem verilmediğinden de  yakınan Ural, "Bizim toplumumuz balık hafızalı. Cem Karaca, Barış Manço ve niceleri hak ettiği saygıyı ve ilgiyi göremeden bu dünyadan göç etti. Günümüzdeki sanatçıların söylediği şarkılar altı ay sonra unutuluyor ama bizimkiler hep dillerde. Yaşayan ustalara sahip çıkılsın artık" şeklinde konuştu. Konseri izlemeye gelen isimlerden olan Ferhat Göçer ise Eurovision tartışmalarına katıldı. Ünlü şarkıcı, "Genç arkadaşlarımızın önünü açmamız gerekiyor. Aleyna Tilki, gitmeli bence. Geleceğini çok parlak görüyorum" dedi.



Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI