radyobir
radyobir

Gol attı, amcası öldü!..

Copa America'da Paraguay'ın Brezilya'yı çeyrek finalde elemesi, Derlis Gonzalez'in sevincini kursağında bıraktı. Oyuncunun 44 yaşındaki amcası Irrazabal Manuel, yiğeninin son penaltı atışı sırasında heyecana dayanamadı ve kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi.

29 Haziran 2015 08:06 | Güncelleme :29 Haziran 2015 08:13 | Kategori:

Paraguay'ın Brezilya'yı penaltı atışları sonucu 4-3 yendiği maçta, Paraguaylı Derlis Gonzalez'in sevinci yarım kaldı. Maçın normal süresinde önce penaltıdan attığı golle takımına 1-1'lik beraberliği getiren; daha sonra uzatmalarda ise takımına maçı kazandıran son penaltıyı atan Derlis Gonzales, karşılaşma sonrası hayal kırıklığı yaşadı. 

BREZİLYA'YI AĞLATAN MAÇ!

21 yaşındaki oyuncu, Paraguay'ı yarı finale taşıyan golü attığı sırada, amcası 44 yaşındaki Irrazabal Manuel heyecana dayanamadı ve kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Derlis Gonzalez'e olayı eşi haber verirken, golcü oyuncu elim olayla ilgili olarak, twitter'a amcasının fotoğrafını koydu ve "Niye şimdi amca? Seni çok mutlu ettiğim ve heyecanlandırdığım bir anda kalp krizi geçirerek beni terkettin. Buna inanamıyorum" mesajını yazdı.

2014'te Basel'e transfer olan Gonzalez, takımı Paraguay ile çarşamba akşamı Arjantin'e karşı finale çıkma müacadelesi verecek.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI