radyobir
radyobir

Golfçüydü model oldu

ABD'li Blair O'Neal, güzelliği ve başarısı sayesinde golf sahalarının en ünlü isimlerinden biri oldu...

27 Aralık 2016 13:11 | Kategori: Magazin

Blair O'Neal, golf sayesinde kazandığı şöhreti modellik yaparak daha da artırdı. Dünyaca ünlü magazin dergilerine birbirinden iddialı pozlar veren Blair, ABD'deki televizyon şovlarının en çok ilgi gören isimleri arasında yer alıyor.

11 yaşında iken başladığı golf sporunda 2 kez ABD Üniversiteler Ligi şampiyonu olan Blair O'Neal'ın modelliğe başlama öyküsü son derece ilginç...

Üniversiteyi bitirdikten sonra sakatlık problemi yaşayan ve bu yüzden ekonomik sorunlarla boğuşmak zorunda kalan Blair O'Neal, modelliğe para kazanmak için başladı.

Güzelliği ve cesur pozlarıyla kısa sürede ün yapan Blair, mali durumunu düzelttikten sonra yeniden golfe döndü ve 5 yıl yeşil çimlerde boy gösterdi.

Golf sahalarına ikinci dönüşünde umduğunu bulamayan Blair O'Neal, Golf Channel'ın reality show'u olan 'Big Break'e katıldı ve şampiyonluğa ulaştı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI