radyobir
radyobir

Gomis, Başkan Mustafa Cengiz'i ziyaret etti

Aslantepe GSSTORE'da düzenlenen imza gününün ardından Bafetimbi Gomis, Başkan Mustafa Cengiz'i makamında ziyaret etti. Ziyarette yönetim kurulu üyeleri de yer aldı.

30 Mart 2018 08:49 | Kategori:

Galatasaray Başkanı Cengiz, Gomis'e imza günü dolayısıyla teşekkür ederken "Bizimle birlikte olduğun için çok mutluyuz. İmza günündeki ilgiyi gördüm, inanılmazdı. Artık 8 maçımız kaldı, sahada sonuna kadar savaşıp şampiyonluğa ulaşacağımıza inanıyorum ve sizlere güveniyorum" dedi. 

Bafetimbi Gomis ise başkana teşekkür ederek, "Bize olan güveninizi boşa çıkarmayacağız. Ben de Galatasaray forması giymekten ve sizin gibi değerli insanlar ile birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum" diye konuştu.

Buluşmanın sonunda Mustafa Cengiz, Gomis ve ailesine aralarında Galatasaray'ın tarihini de anlatan kitabın da yer aldığı çeşitli hediyeler takdim etti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI