radyobir
radyobir

Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, 'Taş Bebek' lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar'ın Amerika'da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu.

04 Ocak 2019 02:09 | Kategori: Yaşam

Ses sanatçısı Onur Akay, 2019 yılının ilk kötü haberini duyurdu.

Akay, usta sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını ve günlerdir ateşler içinde tedavi gördüğünü açıkladı.

Akay, "Yeni yıla girmeden 4 gün önce Amerika’ya giden efsane sanatçımız Gönül Yazar, Amerika’da rahatsızlandı ve hastaneye kaldırıldı. Günlerdir ateşler içinde tedavi gören ve yeni yıla Amerika’da hasta yatağında giren Gönül Yazar’a acil şifalar, yeni yılda sağlık ve mutluluklar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Ayrıca Gönül Yazar’ın uzun süredir sağlık problemleri yaşadığını da duyuran ünlü sanatçı Onur Akay, Yazar’ın daha önce ise banyoda kayarak düştüğünü açıkladı.

Akay, "Gönül Yazar, daha önce ise banyoda kayarak düştü. Menisküs yırtığı teşhisi konan değerli sanatçımız, uzun süredir iyileşemedi ve şiddetli ağrılardan dolayı yürümekte zorluk çekiyordu.” açıklamasını yaptı.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI