radyobir
radyobir

Gördüğü ilgiden memnun

'Kertenkele' dizisinin yakışıklı ve başarılı oyuncusu Serkan Kuru, dizide canlandırdığı Semih karakteriyle tüm dikkatleri üzerine çekti.

25 Şubat 2015 14:02 | Kategori: Magazin

10. Bölümde diziye dahil olan ve Şemsi İnkaya’nın canlandırdığı Ekrem Bey’in çok yakın bir arkadaşının vefat eden oğlunun arkadaşını oynayan Serkan Kuru,  ‘Kertenkele’ dizisinin fanlarından büyük ilgi görüyor. 

Semih yurt dışında bir takım sıkıntılar yaşamaya başlayınca Türkiye’ye Ekrem Bey’in yanına gelerek, malikane de yaşamaya başlıyor. 

Semih aslında sahtekar ve düzenbaz bir adam ve amacı Zehra’ya (Sera Tokdemir) yakın olmak. Ziya’yı hiç sevmiyor ve ‘Kertenkele’den nefret ediyor.

Timar Acar’ın canlandırdığı ‘Kertenkele’ karakterinin bir  cami  hocası değil de, sahtekar olduğunu hissediyor ve bir türlü ortaya çıkaramıyor.

10. bölümden itibaren diziye dahil olmasına rağmen ilk günden beri sanki dizide varmış gibi kendisini hisseden yakışıklı oyuncu Serkan Kuru başarıyı oyuncuların ve ekibin uyumuna bağlıyor.

Timur Acar, Şemsi İnkaya, Erdinç Gülener, Eda Özerkan ve Sera Tokdemir gibi ünlü isimlerin rol aldığı ‘Kertenkele’  dizisi atv ekranlarında reyting rekorları kırmaya devam ediyor. 

Sahtekar bir adamın, bir cami hocası olarak imam kıyafeti giymesi, seyircinin ilgisini çekiyor… 

Dizide ki samimiyette seyirciye yansıyor. Hikaye de ki ‘bundan sonra ne olacak’ durumu izleyiciyi ekran başına bağlamaya yetiyor.

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI