radyobir
radyobir

Gözü oyunculukta

Geçtiğimiz gün finali yapılan Model of Celebrtiy 2017'de birinci seçilen 16 yaşındaki Kayra Koçak, en büyük hayalinin oyunculuk olduğunu söyledi.

26 Aralık 2017 10:57 | Kategori: Magazin

ise 3. sınıf öğrencisi olan Kayra Koçak, "Lise bittikten sonra iyi bir eğitim alıp, oyunculuk üzerine kariyer yapmak istiyorum. Kamera karşısına geçmek en büyük hayalim" diye konuştu. 

Banu Noyan, Armağan Çağlayan ve Uğurkan Erez'in jüri üyesi olduğu Model of Celebrtiy seçmelerine Mersin'den katılan Kayra, yarışmaya anneannesinin ısrarı ile başvurduğunu belirterek, "Anneannem beni bu konuda çok destekledi. Hatta finalden bir gece önce 'Rüyamda gördüm birinci olacaksın' dedi. Ben de derece alacağımı hissettim ama birincilik sürpriz oldu" diye konuştu. 

10 yaşında okul takımında voleybola başlayan va Beşiktaş Yıldız Kız Takımı'na giren Kayra, oyunculuk hayalleri ağır basında voleybolu bıraktığını belirtti. 

Sitemiz yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm haklarının sahibidir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
YUKARI